Over Blomista

Blomista ontstond toevallig tussen interieur projecten door. Kwam de vraag naar een duurzaam herbruikbaar boeket. Al gauw bleek de vraag groter te worden en werd Blomista opgericht en de collectie uitgebreid. Blomista werkt samen met producenten uit België, Nederland & Frankrijk. Deze bedrijven leveren zijden bloemen van de hoogste kwaliteit die nodig is om een hoogstaand resultaat te verkrijgen. Hun zijden bloemen blijven jarenlang mooi en zijn ideaal voor hergebruik.

De boeketten worden overal in België geleverd en zelfs tot in de buurlanden. Elk boeket wordt door Kirsten Blom samengesteld. In het atelier werkt Kirsten ook op maat van het interieur van de klant. De boeketten zijn gekend voor hun volume, kleurrijke combinaties en eclectische stijl.

Alle boeketten kan je met elkaar samenvoegen zodat je weer nieuw boeket hebt.

Over mij

Alle boeketten worden handgebonden in het bloemenatelier te Astene, door Kirsten Blom, gebreveteerd interieurstyliste. De zijden bloemen worden geschikt met uiterst vakmanschap.

Onze Missie

Wij willen natuurlijke zijden bloemen aanbieden. Zo kwalitatief mogelijk waarbij we met een mooi fris boeket een glimlach willen toveren op ieders gezicht. Wij houden van de natuur! Door het hergebruik van onze bloemen reduceren we de afvalberg. Hiermee dragen we ons steentje bij aan een wereld waarin we duurzaam en zuinig omgaan met materialen. We kiezen resoluut voor duurzame en tijdloze bloemen om lang plezier van te hebben. Ons assortiment volgt de seizoenen en we kiezen voor de meest natuurgetrouwe bloemen.

  • Openingstijden
Website
Blijf op de hoogte

© Blomista. 2023 Ava Nexus. All rights reserved.

When you visit or interact with our sites, services or tools, we or our authorised service providers may use cookies for storing information to help provide you with a better, faster and safer experience and for marketing purposes.